Ejal40

Ejal40 är en biostimulerare produkt som fungerar på samma sätt som produkten Profhilo. Ejal40 innehåller ren, icke-korslänkad hyaluronsyra. En ytterligare fördel med produkten är möjligheten att använda en innovativ teknik- 4 BRP-BioRevitalizationPoint för maximalt lyft, stimulering samt fukt. Att begränsa antalet punkter till fyra minimerar risken för hematom och minskar smärta samtidigt som den bibehåller optimal effektivitet.

4 anledningar till att välja EJAL40:

  • EJAL 40 är den senaste generationen av hyaluronsyra med medelhög molekylvikt producerad för att bygga om den grundläggande strukturen för den extra cellulära matrisen (ECM) så att cellerna som är involverade i regenereringsfasen av nya fibrer återställer de naturliga funktionella förhållandena.

  • EJAL40 kan tack vare sin effektivitet omstrukturera och förstärka den extra cellulära matrisen som återupplivar huden som redan är uttorkad och skadad av åldrande och exponering för solen.

  • EJAL 40 ökar den biosyntetiska kapaciteten hos fibroblaster som inducerar regenerering av en optimal fysiologisk miljö, vilket förstärker celluläraktiviteterna, återfuktning och andra syntesen av kollagen, elastin och hyaluronsyra.

  • EJAL 40 är en innovativ hyaluronsyra formulerad med en koncentration av 40 mg / 2 ml i en fysiologisk, steril, biologiskt nedbrytbar Gel. Ejal40 är en biostimulerare produkt som fungerar på samma sätt som produkten Profhilo. Ejal40 innehåller ren, icke-korslänkad hyaluronsyra. En ytterligare fördel med produkten är möjligheten att använda en innovativ teknik- 4 BRP-BioRevitalizationPoint för maximalt lyft, stimulering samt fukt. Att begränsa antalet punkter till fyra minimerar risken för hematom och minskar smärta samtidigt som den bibehåller optimal effektivitet.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå