Låt oss introducera Préime DermaFacial marknadens mest avancerade estetiska apparatur.
Préime DermaFacial är revolutionerande inom skönhetsvärlden. Den högkvalitativa apparaturen ger dig riktiga resultat som ger dig möjligheten att omfamna din riktiga skönhet.
Det unika Préime DermaFacial-systemet implementerar fem kraftfulla tekniker för att leverera skräddarsydda behandlingspotential. Detta gör att apparaturen kan tillhandahålla obegränsade behandlingsalternativ för både fristående och kombinationsbehandlingslösningar.

Unik kombinationsteknologi med 5 kraftfulla behandlingar i 1.

 • Djuprengöring & inslussning – Hydradermabrasion 
  Rengör och exfolierar skonsamt huden samtidigt som den reducerar porstorleken. Detta steg förbereder huden och slussar in aktiva ingredienser som resulterar i en återfuktad och hälsosam hud. 
   
 • Exfoliera & Återuppliva CO2 - Microdermabrasion 
  Exfolierar och återupplivar huden med microdermabrasion i kombination med CO2 bubblor som penetrerar in i huden för att stimulera blodcirkulationen. Huden kommer att bli syresatt vilket resulterar i återupplivad hud.
   
 • Uppstramning & formar – Ansiktsskulptering  
  Stramar och tonar huden för att stimulera kollagen & elastin produktionen. Detta kommer att bidra till att jämna ut fina linjer och rynkor medan du stärker huden och muskler, detta lämnar ett ungdomligt utseende och definierad ansiktskontur.
   
 • Boosta & Föryngra – Stimulerar Kollagen & Elastin 
  Boostar och förnyar huden genom att förebygga skador och stimulera hudens egen kapacitet att reparera sig själv. Jobbar i det djupaste hudlagret för att hjälpa till att skapa en tät nätstruktur i dermis. 
   
 • Återfuktar & ger näring – Boostar fuktnivån i huden 
  Ger näring och återfuktar huden genom att hjälpa huden att absorbera aktiva ingredienser. Det kommer att bidra till ökad fuktnivå i huden, förbättrar förmågan att absorbera aktiva ingredienser och bidrar till en hälsosam hud.

Miniatyrbild

Vad är egentligen skillnaden mellan Prime DermaFacial, Hydrafacial och andra likvärdiga apparaturer? 
Miniatyrbild

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå